0499 30 82 50

logo thuja

aanbod

BEGELEIDING & ONDERSTEUNING BIJ AUTISME

Benieuwd wat wij als auticoach kunnen betekenen voor jou en je omgeving? Hieronder krijg je alvast een idee van hoe wij werken. Een sessie met auticoach Thuja kan plaatsvinden in de praktijk in MC De Stroom in Kapellen, aan huis in regio Meetjesland en Brugge of online.

Hoe gaat auticoaching in zijn werk?

Kennismakingsgesprek met Thuja

Nadat jullie contact hebben opgenomen (telefoon, mail of contactformulier) plannen we een kennismakingsgesprek in zodat we elkaar kunnen leren kennen. Tijdens deze intake brengen we jullie hulpvraag in kaart, steeds vanuit jullie vragen, noden en wensen. Hiervoor rekenen we ongeveer op 50 à 60 minuten.  

Dit kan via een sessie aan huis, in de praktijk in Kapellen of online. Wij zijn werkzaam in de regio Brugge en Meetjesland, alsook in de praktijk in Kapellen.


Sessies met een auticoach

Elke sessie is op maat, wij werken dus niet met standaardpakketten. Aan de hand van jullie vragen en wensen, ga ik aan de slag met psycho-educatie. Zo kunnen we bepaalde situaties uitleggen via thema’s. Dit kan via gesprekken, maar ook via spel of creatieve methodieken.
Ook broers, zussen of ouders kunnen deelnemen aan deze momenten.
We werken altijd in een sfeer van vertrouwen.

We kunnen een planning maken met enkele sessies op vaste momenten, maar alles kan ook heel vrijblijvend blijven. Heb je een maand geen nood aan een sessie? Dan is dit geen probleem.


Hoeveel kost het een sessie met een auticoach?

Een sessie kost 65 euro voor 50 à 60 minuten.
Wij zijn werkzaam in de regio Brugge en Meetjesland aan huis. alsook in de praktijk in Kapellen.
Wij rekenen geen extra vervoerskosten aan.

Auticoach Brugge-Meetjesland

Noortje Sanders
0499 30 82 50
noortje@thuja-auticoach.be

volg ons op facebook

achtergrond